Громадські активісти з Рівного готові стежити за паліями (ВІДЕО)

Які порушують закон

Фото ілюстративне

Про проблему всеукраїнського рівня днями розповів міський голова Рівного Володимир Хомко.

Нині найбільш нагальна екологічна проблема для міста – неконтрольоване випалювання сухої трави, пише «7 днів».

Мер переконаний, що вирішити проблему можна лише спільними зусиллями:

На перший план у нас виходить, як і у всій державі, підпал трави, сухостою та інших деревних насаджень. Горить вся Україна, тому ми вживаємо додаткових заходів, підключили квадрокоптер. На сесії будемо виділяти додаткові кошти нашим надзвичайникам.

 

Дуже приємно, що до нас звернулися громадські активісти, які також мають квадрокоптери і які готові долучитися до чергування. Їм треба лише паливно-мастильні матеріали, що ми забезпечимо.

Міський голова вважає, що подолати проблему масово випалювання сухої рослинності можна лише спільними зусиллями.

Зокрема, коли мешканці Рівного перестануть ігнорувати вчинення правопорушень іншими людьми:

Ми зможемо подолати цю проблему, коли будуть небайдужими усі мешканці. Коли палій точно знатиме, що його тут же зараз і «здадуть» - в хорошому розумінні цього слова.

 

Якщо не буде такого осуду громадського, то нічого ми самі не зробимо, бо якщо людина захоче щось підпалити, вона знайде момент, коли поряд нікого не буде.

Нагадаємо, що самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків, стерні, луків, пасовищ, ділянок із водно-болотною та іншою природною рослинністю або її залишків у смугах відводу автодоріг і залізниці, а також опалого листя у парках чи інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища або з порушенням умов такого дозволу тягне за собою адміністративну відповідальність.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень