ГПУ оголосила Єфемову про підозру в посяганні на територіальну цілісність України

Це підтвердив захист екс-нардепа

Адвокат колишнього депутата Верховної Ради Олександра Єфремова (фракція Партії регіонів) Євгеній Солодко заявляє про повідомлення Генеральною прокуратурою його підзахисному про підозру в створенні терористичного угруповання й посяганні на територіальну цілісність України:

- Так, уже вручили.

Зі слів Солодка, підозра оголошена за ст. 110 (зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України), ст. 258-3 (створення терористичної групи або терористичної організації), ст. 191 ч. 5 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу. При цьому Солодко вказав, що вважає пред'явлену підозру необґрунтованою.

Адвокат повідомив, що запобіжний захід буде обиратися, найімовірніше, в Печерськом районному суді 31 липня або 1 серпня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень