Готуються до помсти: аналітики пояснили, навіщо росія вивезла з Білорусі майже сотню ракет

Російське керівництво таємно перевезло з Білорусі до рф майже 100 ракет протиповітряної оборони

Російське керівництво таємно перевезло з Білорусі до рф майже 100 ракет протиповітряної оборони, що викликає побоювання, що диктатор путін планує розпочати нову масштабну атаку проти України.

Про це пише Daily Mail.

На думку експертів, рух ракет С-300 та С-400 є або ознакою того, що росія вживає запобіжних заходів проти потенційного українського успіху на фронті, або ще більшої жорстокості - використавши брудну бомбу.

Водночас вказується, що така зброя раніше ніколи не використовувались у війні.

Видання з посиланням на The Mirror повідомляє, що від 9 до 13 листопада було зафіксовано близько 20 польотів Іл-76, які пролітали з Білорусі на Захід та Південну росію. Кожен міг бути завантажений палетами з щонайменше 70 ракетами.

У звіті зазначається, що зброя розміщується на аеродромах у Міллерово і Ростові-на-Дону. Аналітики припускають, росія може готуватися до помсти за українські успіхи, а тому переміщує ракетні системи оборони, щоб захистити свої кордони від можливих ударів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень