«Готуються до масованої атаки»: Експерт назвав ймовірну дату нового удару росіян

Ця дата вже скоро

Військовий експерт та полковник запасу Роман Світан розповів, що наступного разу для удару по Україні росіяни можуть використати близько 100 ракет. Це може статися ближче до другої річниці повномасштабного вторгнення.

23 січня для атаки по Україні ворог використав до 50 ракет. Це середня атака. Її вони могли готувати близько 5-7 днів. Те, що вони готували цю атаку два тижні, а не тиждень – це сталося через те, що ми збили літак А-50. Росіянам був потрібен час для переналаштування, уточнити маршрути для іншого такого ж літака.

 

Малі атаки, коли використовуються кілька ракет, вони можуть здійснювати хоч кожного дня, а велику масовану, таку, яка була на новорічні свята, з використанням сотні ракет – один раз на місяць-півтора. Тобто ближче до 23-24 лютого вони будуть готувати масовану атаку, – пояснив Роман Світан.

Експерт також додав, що коли росіяни здійснюють масовану атаку з використанням близько сотні ракет, то переслідують більше інформаційну мету. Вони хочуть відзвітувати про те, що сотні ракет накрили Україну.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень