«Готуйтесь до «Бучі»: що буде, якщо не провести мобілізацію

Відповідь військового експерта

У Бучі навесні 2022 року російські окупанти вбили 461 людину, а в усьому Бучанському районі - 1137 людей. Фото Ronaldo Schemidt / AFP / Scanpix / LETA. Квітень 2022 року

Що чекає українців, якщо не провести масову мобілізацію, розповів екскомандир роти батальйону «Айдар», військовий аналітик Євген Дикий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Він підкреслив, що

мобілізація потрібна не ЗСУ, а «нам з вами, українському тилу, щоб окупанти не прийшли у наш дім, не вибили, не зґвалтували, не пограбували». 

 

А для цього у ЗСУ має бути достатньо бійців.

 

Якщо ж мобілізації не проводити, чинити опір росіянам не буде кому, бо ті, хто вже 2 роки не фронті, фізично довго не зможуть протриматися. Тоді нас чекає окупація - «одна велика Буча», пише Дикий:

...спершу прийдуть «бойові буряти», витягнуть із підвалів ухилянтів, на їхніх очах розважаться з їхніми жінками та дітьми.

 

До тих, кого буряти «сгарячя» не пристрелять, трохи згодом прийдуть феесбешники, і кожному пригадають і найменший донат, і найвіддаленіших родичів у ЗСУ, і навіть лайки у соцмережах.  

Далі, певен Дикий, тотальну мобілізацію проведуть російські воєнкоми. І тікати не буде куди, бо кордони Європа позакриває. 

Тож, за словами Дикого, у разі програшу у війні

найбільше шансів вижити мають ті, хто війну довоює до кінця.

І, як колись УНР, УПА, вийдуть зі зброєю, щоб інтернуватись за кордон. А ветеранам з досвідом бойових дій з росіянами будуть раді у європейських арміях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень