«Готуймося до великої війни з – к@ц@пами – за право бути українцями…», - Дмитро Ярош (ФОТО)

Каже, що вбивство білоруса в Києві є проявом гібридної війни Росії проти України

У мережі достатньо великого розголосу набув ФБ- допис Дмитра Яроша.

В ньому є кілька тез, які можуть бути цікавими й вам.

Подаємо без правок:

Дмитро Ярош

На війні як на війні

 

Всі роки після Майдану, коли почалась відкрита російсько-українська війна, йшла невидима боротьба спецслужб, структур, організацій, людей…

 

Ми, Украінці,воюємо за своє, за честь, за славу, за народ, за Українську самостійну соборну державу. За свободу, справедливість, добробут. Врешті - за домашні огнища і вівтарі…

 

Вони - к@ц@пи - намагаються продовжити свою імперську експансію, поневолити українську націю, забрати у нас свободу, віру, історію, мову. Вони - імперські виродки - бачать в нас тільки рабів та хохлів-манкуртів, які або зречуться своїх Святинь, або будуть знищені як Нація.

 

Ця Війна за Незалежність і Державність української народу триває вже сотні років.

 

Одним із її аспектів є боротьба спецслужб путінської Ерефіі та її збидлізованих сателітів проти наших українських державозахисних структур.

 

Після окупаціі українського Криму та частини донецької і луганської областей, Москва, практично безкровно взяла під тотальний контроль Білорусь.

 

Тепер вона максимально використовує білоруський фактор у протистоянні з Україною: тисячекілометрове «нависання» ворожих військових угрупувань над нашим північним кордоном, «вагнергейти», ліквідації, на суверенній українській території, білоруських журналістів та опозиціонерів тощо…

Дмитро Ярош вважає, що вбивство в одному з київських парків громадянина Білорусі, голови громадської організації «Білоруський дім в Україні» Віталія Шишова є кроком до повномасштабного вторгнення регулярних військ Російської Федерації в Україну

Вбивство, замасковане під суїцид, в Києві білоруського хлопця - це теж один із аспектів гібридної війни Росії проти України. Це - ще один крок до дестабілізації внутрішньополітичної ситуації та щиромасштабного вторгнення регулярних путінських військ на територію нашої Держави.

 

Готуймося, Брати і Сестри, до найгіршого, до великої тотальної війни за право бути Українцями…

 

В якій ми, обов’язково, будемо переможцями.

 

Слава Україні!

Нашу ж увагу привернув ще й такий допис Дмитра:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень