Готувати документи для поїздок за кордон стане легше

Відсьогодні апостиль можна отримати практично у кожному районному РАЦСі

Підготовка документів для виїзду за кордон стане легшою. Відсьогодні у РАЦСах Мін'юст впроваджує новий сервіс - електронний апостиль (Вікіпедія), завдяки якому мешканці Рівненщини, які змушені були їхати до Києва для того, щоб отримати апостиль, зможуть робити це на місцях. Розповідає начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванна Смачило:

У першу чергу, за словами Іванни Смачило, до електронного апостиля підключають райони, які найбільш відділені від обласного центру, зокрема, Володимирець. А ось Здолбунівський район через географічну близькість до Рівного під’єднають дещо згодом. Пані Смачило запевняє, що нині усі сили управління юстиції спрямовані на технічне налагодження нововведення. Нагадаємо, що мова іде про апостиль на документах, які видає Міністерство юстиції - наприклад, свідоцтво про народження чи зміну імені, документи, які видають нотаріуси та судові рішення.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень