Гороскоп на жовтень від Влада Росса: Близнюкам — найкращий місяць, Козерогам — складнощі

Деяким знакам варто бути особливо уважними

Астролог Влад Росс склав гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, які події обіцяє цей місяць саме вам.

Овен

Головне — нікого не образити і потрібно пам'ятати про дипломатію. Не забувайте й про те, що думки матеріальні, тому будьте з цим обережні, особливо в питаннях сімейного життя. У кар'єрі можливе підписання важливих договорів. Щодо здоров'я, то вам варто особливу увагу приділіть очам і судинам головного мозку.

Телець

У Тельців настає насичений період, пов'язаний із роботою. Успішним може бути перехід на нову роботу. Сприятливим місяць буде і у фінансовому плані. В особистому житті все буде тихо і спокійно, проте може не вистачати емоцій тим людям, які перебувають у шлюбі. Що стосується здоров'я, то є ризик підхопити інфекційне захворювання або психосоматичний розлад.

Близнюки

Цей місяць дуже хороший, особливо в плані кар'єри. Начальство буде йти вам на зустріч, можлива премія. Також ви можете спробувати щастя в лотерею. В особистому житті можливе кохання і новина про народження дитини. Зверніть увагу на серцево-судинну систему та не переохолоджуйтеся.

Рак

Фінансова ситуація буде стабільною, можете витрачати гроші на відпочинок. Також ви можете купити нову нерухомість і зробити ремонт. Стан вашого здоров'я не викликає сумніву. Приймайте вітаміни, щоб зміцнити здоров'я. Можете вирушити в санаторій.

Влад Росс

Лев

У Левів є шанс зав'язати нові знайомств. Багато хто може знайти свою другу половинку. У плані роботи ви можете просунутися кар'єрними сходами. Енергетичний потенціал місяця досить великий, проте є ризик отримати травму, особливо рук. Можете почати боротьбу із зайвою вагою.

Діва

Це буде активний місяць для Дів у плані кар'єри, буде багато важливих маніпуляцій. Козир для досягнення цілей у ваших руках. Потрібно бути організованими. Наприкінці місяця ваше фінансове становище Дів зміцниться. Можливі розбіжності з партнером через побутові проблеми. Ваше здоров'я буде в порядку.

Терези

Для вас цей місяць буде насиченим, тому що, найімовірніше, вам захочеться оновлень одразу в кількох сферах життя. Використовуйте максимум шансів, які підкидає вам доля. Не бійтеся змінювати щось. Фінансовий стан буде в порядку, можете витрачати гроші на себе і свою сім'ю. Також цього місяця ви можете схуднути і вилікувати свою шкіру.

Скорпіон

Насолоджуйтеся усамітненням і спокоєм. Не привертайте до себе занадто багато уваги, бо начальство може вас звільнити навіть через найменший проступок. Витрати можуть перевищити доходи, тому заздалегідь прораховуйте фінансові ризики, щоб не вийти за межі бюджету. У першій половині місяця є ризик руйнування стосунків. Ваш імунітет буде ослаблений. Є небезпека ГРЗ, коронавірусу, отруєння, грипу тощо.

Стрілець

Будь-яка ситуація в жовтні складатиметься на вашу користь. Сміливо можете розраховувати на підтримку друзів і колег. Прекрасний період для кар'єрних досягнень. У першій половині місяця можуть бути деякі збитки, тому краще не робити покупок. А ось у другій половині жовтня все налагодиться в цьому плані. Зі здоров'ям у вас усе буде добре, але вам бажано взяти паузу і трохи відпочити.

Козеріг

На спокійне життя можете не розраховувати, оскільки жовтень буде для вас дуже активним. У вас з'являться завдання, з якими ви раніше могли не стикатися. У плані кар'єри зірки розташувалися так, щоб вам самим доведеться прокладати собі дорогу, як альпіністові. З іншого боку - гарний час зайнятися наукою і творчістю. Остерігайтеся вірусних інфекцій і подбайте про свій зір.

Водолій

У жовтні Водоліям рекомендується подорожувати, змінювати місце проживання і сферу діяльності, вивчати мови тощо. У жовтні буде вигідним вкладення в нові знання. Займіться самоосвітою. В особистому житті зірки на боці Водоліїв. Якщо у вас немає хронічних захворювань, то все буде добре, а якщо є - тримайте поруч із собою ліки для полегшення симптомів захворювання.

Риби

Жовтень обіцяє минути для вас без жодних катаклізмів, проте розслаблятися не варто. У фінансових питаннях не піддавайтеся спокусам, тому що можна бути настільки марнотратним, що ви залишитеся без нічого. В особистому житті ви проявлятимете категоричність, проте краще бути гнучким. Зі здоров'ям також можуть бути проблеми, особливо з набором ваги. Приділіть увагу своєму ШКТ.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень