Гороскоп на тиждень 14-20 червня для всіх знаків Зодіаку

Ракам - труднощі в сім'ї, а Овнам - приємні зустрічі

Астролог склав гороскоп на тиждень 14-20 червня 2021 для всіх знаків Зодіаку. Передбачається сприятливий тиждень для вирішення справ.

Овен

Цього тижня краще уникати зайвої емоційності та необдуманих дій. Вам слід відкинути страх та вийти зі своєї зони комфорту, щоб досягти бажаного. Використовуйте свою дипломатичність та харизматичність в цей час. Саме це допоможе вам знайти спільну мову з потрібними людьми.

 

На вихідних вам краще зустрітися з давніми знайомими та провести весело час в компанії приємних людей.

Телець

Цей період ваше життя буде наповнене приємною метушнею на роботі та домашніми клопотами. На цьому тижні вам краще вирішити всі труднощі, пов’язані з грошима. Грамотно розподіліть свій бюджет і порадуйте себе чимось приємним.

 

Вам слід прислухатися до своєї інтуїції, вона зараз ваш найкращий порадник. На вихідних постарайтеся менше контактувати з людьми, а відпочити наодинці або з рідними.

Близнюки

Комунікабельність та легкість допоможе вам привернути до себе увагу потрібних людей. Можете на роботі сміливо озвучувати свої ідеї та пропозиції. На цьому тижні від колег ви зможете завоювати повагу, а керівництво оцінить, наскільки ви цінний працівник.

 

Весь тиждень ви будете продуктивними й енергійними, постарайтеся правильно використати свій ресурс. На вихідних вирушайте в подорож або зустріньтеся з друзями. Саме такий відпочинок дасть вам нові сили для нових звершень.

Рак

Здається, що вам вже слід розв'язувати накопичені проблеми вдома й з рідними людьми. Чим швидше ви щиро поговорите з близькими, тим краще це буде для вас. Вам складно буде зосередитися на роботі, постарайтеся не брати на себе більше, ніж можете виконати.

 

На вихідних постарайтеся уникнути конфліктів, щоб підтримувати свій моральний стан на високому рівні. Попереду на вас чекає біла смуга. Вже з наступного тижня у вас з'являться нові приємні події та емоції.

Лев

Вам краще спланувати ретельно наступний тиждень. Цей період буде насиченим на події й приємні враження. Щоб встигнути все зробити, вам потрібна чіткість і спланованість ваших дій.

 

На вихідних вам краще відпочити й присвятити час самоосвіті. Будьте уважні до свого організму й не ігноруйте погане самопочуття.

Діва

Цього тижня ви можете сміливо виходити зі своєї зони комфорту та почати робити щось не дуже звичне. Ви можете досягти будь-яких вершиш лише якщо дозволите собі ризикнути. Успіх не змусить себе довго чекати. Також ви зможете отримати грошове надходження.

 

На вихідних ви отримаєте величезне задоволення від спілкування зі своєю сім'єю. Відкладіть всі робочі завдання та домашні клопоти, зосередивши увагу на рідних для вас людей.

 

Терези

Ви зможете відкрити перед собою нові можливості. Ваші затрачені зусилля принесуть вам хороші результати. Постарайтеся в цей час прислухатися до своєї інтуїції та розраховувати лише на свої сили.

 

Ви зможете досягнути поставлених цілей лише, коли самі повірите у свої сили. На вихідних присвятіть час відпочинку. Вам потрібно відновити сили після насиченого тижня.

Скорпіон

В цей час вам краще присвятити час для самоосвіти й запускання нових проєктів. Вашій наполегливості можна буде лише позаздрити. Вам вдасться  привести кар'єру та особистий аспект життя в гармонійну відповідність один з одним.

 

На вихідних ви зможете трохи розслабитися. Вас чекає вдалий період для гармонізації стосунків з коханою людиною.

 

Стрілець

На цьому тижні робота вас сильно виснажуватиме. Постарайтеся розслабитися та перезарядитися в цей час. Вам краще провести більше часу з коханою людиною й друзями. Не навантажуйте себе зайвими клопотами. На вихідних не кваптеся робити поспішних покупок.

Козоріг

Вам краще зайнятися домашніми справами й наведенням ладу на роботі. Щоб отримати бажане, вам доведеться піти на ризик. Постарайтеся мінімізувати ваше спілкування з людьми на вихідних, постарайтеся побути наодинці зі своїми думками й емоціями.

 

В цей період ви зможете отримати приємні емоції та враження, лише дозвольте собі розслабитися та відпочити.

Водолій

На цьому тижні будьте відкритими зі своїм партнером та не бійтеся експериментувати. Ваші стосунки можуть покращитися в цей період.  Займіться своїм зовнішнім виглядом. Поєднайте корисне з приємним й сходіть в салон краси чи спа-салон.

 

На вихідних приділіть час собі. Постарайтеся вимкнути смартфон й просто розслабитися.  

Риби

Цього тижня вам доведеться вирішувати чимало справ. Ваша завзятість та енергійність дозволить вам вирішити усю роботу, яка звалиться на вас. Втім, не кваптеся, а сплановано й  поступово беріться до завдань, бо інакше може постраждати ваше самопочуття. На вихідних постарайтеся провести більше часу на свіжому повітрі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень