Горить від суботи: відомі деталі масштабної пожежі на Сарненщині

Наразі над ліквідацією вогню працюють понад 100 людей

Вже другу добу рятувальники продовжують гасити 2 масштабні пожежі на Сарненщині. Поблизу сіл Старе село та Жадень загорілася суха трава, чагарники та лісова підстилка.

Наразі над ліквідацією вогню працюють понад 100 людей, серед яких рятувальники, лісники та місцеве населення. До роботи залучили 25 одиниць техніки.

Втім, ситуація під контролем рятувальників. Жертв та постраждалих наразі немає. Загрози для населених пунктів наразі також немає. Площа пожежі уточнюється.

Загалом за минулу добу на Рівненщині сталося 19 пожеж на відкритій території. Рятувальники вкотре закликають жителів області не нехтувати правилами пожежної безпеки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень