Голову бюджетної комісії звинувачують у шахрайстві

На сесії міської ради депутати-«радикали» подали звернення, в якому просять позбавити повноважень голову бюджетної комісії Сергія Паладійчука – кажуть, за шахрайство під час ухвалення одного з рішень

Заява стосується енергетичного плану міста, в який закладено близько 12 мільйонів гривень. За словами члена бюджетної комісії Володимира Кудріна, під час голосування за це рішення на одному із засідань потрібної більшості воно не набрало. Проте голова комісії Сергій Паладійчук вніс в протокол інформацію про те, що рішення було підтримане. Далі про те, як виявили неправомірне рішення, Володимир Кудрін:

А ось сам Сергій Паладійчук наразі не до кінця розуміє, щодо якого конкретно рішення було подану заяву та чому депутати не звернулися до нього безпосередньо після виявлення неузгодженостей. Також  голова бюджетної комісії переконує, що якщо помилка і сталася, то була суто технічною:

Отож, зараз рішення перебуває на розгляді спеціальної комісії Рівнеради. Про проблему вперше почув і міський голова – саме це він повідомив журналістам. Як в подальшому розгортатимуться події навколо звинувачень голови бюджетної комісії – дізнавайтеся в ефірі та на сайті Радіо Трек.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень