Головний поліцейський Рівного розкрив секрет квартирних злодіїв

Полковник Зелінський розкрив схеми квартирних злодіїв у Рівному. І любителів бурштину із кагорти так званих «гастролерів»

На Рівненщині правоохоронцям додалось роботи через злочинців, які вийшли із місць позбавлення волі за так званим «законом Савченко».

Це і шахраї, і злодії і навіть вбивці.

Однак найбільшу проблему правоохоронці вбачають у роботі так званих «гастролерів», розповів очільник поліції Рівного Василь Зелінський.

Аби люди були поінформовані,  а значить і захищені, полковник Василь Зелінський розрив схеми роботи гастролерів:

Суттєві проблеми у нас від гастролерів. Вони за кілька хвилин обходять під’їзд, швидко спускаються вниз, переодягаються, Викрадені речі дуже швидко збувають. Коли їх затримують на гарячому то гастролери зізнаються, що наша область приваблива, бо тут є багато грошей у людей, бурштин і легко можна відкрити будь-який замок у квартиру.

Зокрема, стверджує полковник, за такою схемою нещодавно пограбували багато квартир у Рівному навпроти Покровського собору.

Зауважив Василь Зелінський, що найбільш вразливими поки залишаються люди похилого віку. Саме ці люди найчастіше довіряють шахраям.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень