Головний біль через гроші – Водоліям, втрата впевненості – Близнятам: гороскоп на 18 лютого

А Раки мають зосередитися на любовних справах

ОВНИ

Будьте зібраними та організованими. Уникайте метушні, непотрібних розмов, а також утримайтеся від важкої фізичної праці, оскільки перевитрата енергії зараз вкрай небезпечна.

ТЕЛЬЦІ

День характеризується посиленням уяви, творчих можливостей та фантазії. Зорі радять задіювати творчу активність у будь-якій сфері діяльності.

БЛИЗНЯТА

Цього дня значно знизяться ваші життєві сили. Ви можете втратити почуття впевненості в собі. Зараз вам потрібно більше відпочивати та не допускати негативних думок.

РАКИ

Віддавайтеся любові. Насолоджуйтеся кожною хвилиною, адже таких миттєвостей не надто багато в житті.

ЛЕВИ

Постарайтеся ніде не виділятися. Так ви можете уникнути проблем. Зараз не час відстоювати свої принципи та когось у чомусь переконувати.

ДІВИ

Не виключено, що угоди, які ви уклали раніше, принесуть солідний дохід. Намагайтеся цього дня бути максимально організованими і послідовними у своїх діях.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає напружений день. Великий обсяг незроблених побутових справ змусять вас зануритися з головою в домашні проблеми.

СКОРПІОНИ

Навчіться задовольнятися тим, що дає вам життя, не вимагаючи нічого більшого. Насолоджуйтеся тим, що маєте, і отримаєте більше.

СТРІЛЬЦІ

День підходить для вдосконалення. Успіх буде супроводжувати найбільш спокійних представників знаку, які вміють пристосовуватися до будь-яких умов життя та стримувати емоції.  

КОЗОРОГИ

Основні завдання цього дня - вміння правильно розподілити отримані кошти. А копієчка вам точно перепаде. Також вам варто поберегти себе, адже ваша енергетика ослаблена й можливе відчуття сильної втоми.

ВОДОЛІЇ

Не виключено, що доведеться спілкуватися з людьми, з якими раніше відносини чомусь не складалися. Є небезпека недоцільних витрат і фінансових проблем.

РИБИ

Уникайте всього нового й дійте старими, перевіреними способами. Також цього дня вам знадобиться терпіння, стриманість і мудрість. Остерігайтеся обману та егоїстичних людей.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень