Головна вечірка декількох років з Mike Väth: за 20 км від Рівного буде «гаряче» (ФОТО/ВІДЕО)

Вже цього тижня

14 серпня на базі відпочинку «Сокіл» у Суську, що за 20 км від Рівного, вдруге за рік відбудеться щорічний фестиваль «Трансільванія».

Тож ті, хто пропустив фестиваль 8.0, мають можливість потрапити на 8.1, адже на Рівненщину їде Mike Väth (ред. Майк Вет, рідний брат Свена).  Організатори розповідають, що це буде головна вечірка декількох років.

Майк Вет – це німецький техно-музикант, DJ, цифровий художник та дизайнер зв'язку.

 

Він народився в 1967 році. На початку 1990 років вперше заявив про себе як художник. А у 1993 році заснував асоціацію художників «ProVäth» як мультимедійний проєкт світла, музики, простору, зображень і слів.

 

У 1999 році разом з музикантами Рене Валлічеком і Полом Шульте Майк Вет заснував концертний зал «Mike Väth Project». У тому ж році на лейблі «Macrolon» з'явилися перші сингли.

 

Після музичної перерви Вет був ді-джеєм з середини 2000 років. Кілька років він працював на лейблі «Anthony Rothers» та «DataPunk». У 2009 році він заснував власний музичний лейбл «Gon Records» з Сандро і Марко Юнкер з Audionatica, на якому з'являлися релізи «Audionatica», Алекса Модільяні, Акселя Каракасіса і DJ Danko.

Фестиваль триватиме з 21:00 до 7:00.

 

Вхід – 200 грн.

 

Дістатися на фестиваль можна буде автобусом, який о 21 годині відправлятиметься від «Екватора». Вартість поїздки в один бік – 50 грн з людини.

За більш детальною інформацією щодо автобусів та проведення фестивалю можна звернутися за номером телефону – 0631127808  або на сторінках:

З питань щодо бази відпочинку та готелів – 0961515154.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень