Голова Рівненської ОДА відсторонив свого заступника Юрія Приварського

Ще вчора Юрій Приварський був на робочому місці

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко відсторонив свого першого заступника Юрія Приварського від виконання обов'язків.

Відповідне розпорядження голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко підписав сьогодні, - повідомляє видання «Рівне Вечірнє».

Водночас, на сайті ОДА це розпорядження поки не оприлюднене.

Як стало відомо «РВ», офіційна причина розпорядження — дисциплінарне провадження, яке розпочато на звернення Державного агентства водних ресурсів.

Тож в ОДА зараз працює дисциплінарна комісія. Прокоментувати більше обіцяють завтра, під час засідання колегії, - пише «РВ».

Зауважимо, що ще вчора Юрій Приварський замість голови ОДА намагався знайти спільну мову із ветеранами-пенсіонерами, які вкотре прийшли вимагати достойної пенсії.

Нагадаємо, що Юрій Приварський на посаді першого заступника — з 2014 року. За цей час у Рівненської ОДА змінилося три очільника.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень