Голова облради буде змушений змінити мобільний номер

Бо його тепер знає вся журналістська спільнота

Сьогоднішня зустріч журналістів з новообраним головою обласної ради Володимиром Ковальчуком для представників ЗМІ закінчилася невдачею, Ковальчука так і не дочекалися.

На сесії обласної ради, що відбулася цього тижня, у середу, 18 листопада, у коментарі кореспонденту Радіо Трек Володимир Ковальчук зауважив, що його першочерговим завданням на новій посаді буде відкритість у роботі ради, і голови зокрема, до людей, і журналісти зможуть в цьому пересвідчитись, завітавши до його кабінету:

 

 

- В першу чергу, Рівненська обласна рада має стати відкритою до людей, до громади, які нас обрали. Ми маємо першочергові заходи: дивитися де інвестиції, залучати, розвиток брати по районам. Потрібно спілкуватися з людьми, взнавати їхню проблематику; формувати бюджет обласної ради під людей, а не під конкретні клани. Тобто, буде все відкрито, чесно, прозоро. Ви, як журналіст, зможете все дізнатися особисто у мене, заходячи до мене в кабінет. Я відкрита людина, і всі мене знають.  

А вже ввечері того ж дня, з мобільного номера Володимира Ковальчука зателефонували журналістці Інні Білецькій. З її слів, розмова була не надто приємною, голова запропонував продовжити спілкування в його робочому кабінеті. Мовляв, сама пропозиція поступила у достатньо грубій формі. Білецька повідомила про це в соцмережах і сьогодні журналісти близько десятка ЗМІ вирішили прийти на особисту зустріч з головою. Щоправда, така зустріч не була запланованою, але про підготовку до неї самих журналістів теж можна було дізнатися із соцмереж.

У результаті журналісти не застали голову ради на місці. Начальник відділу контролю та інформаційно-аналітичної роботи  Ірина Бовсунюк повідомила, що Володимир Ковальчук перебуває на робочій зустрічі. Інформацію про дзвінок Ковальчука Білецькій пані Ірина спростувала, але підтвердила, що номер, зафіксований у телефоні журналістки, таки – голови облради.

Між тим, зустріч з головами фракцій обласної ради, під час якої мали обговорити розподіл комісій (це питання винесене на друге пленарне засідання обласної сесії, яке відбудеться 25 листопада) теж перенесли, попередньо не повідомивши про це запрошених. 

При цьому, Ірина Бовсуновська запевнила, що Володимир Ковальчук обов’язково проведе прес-конференцію з журналістами.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: Ковальчук
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень