Голова Луцької райради терміново склав повноваження та мандат і втік за кордон: Чому? (ВІДЕО)

Тепер буде там «волонтером» (с)

Голова Луцької райради Олександр Омельчук склав повноваження і виїхав за кордон.

Про причини свого вчинку він розповів у відео, опублікованому на фейсбук-сторінці, - пише Конкурент.

Зі слів Олександра Омельчука, на нього 8 місяців чинили тиск і вимагали, аби він склав повноваження.

Погрожували, що якщо цього не зробить, то йому влаштують провокацію з хабарем, а потім засудять і таким чином усунуть з посади.

Наразі Олександр Омельчук, як він сам сказав, перебуває за кордоном. Проте буде робити усе можливе для того, щоб наблизити Перемогу: переправляти гуманітарні вантажі, залучати різноманітні організації.

КОМЕНТАР СИНА

Цікаво, що син голови Луцької райради Олександра Омельчука, якого теж звуть Сашком, прокоментував відео свого батька та висловив йому цілковиту підтримку.

Зі слів Олександра, його батькові не залишили іншого вибору, окрім того, щоб виїхати з України. Він не міг навіть подумати, що його сім'ї будуть погрожувати, а батька лякатимуть арештом і конфіскацією майна, яке він заробив ще до початку депутатської діяльності.

«...коли почалась війна, мій батько не втік, а залишився, щоб допомагати боронити нашу державу, тому я не вважаю, що мій батько боягуз чи зрадник через те, що він був вимушений покинути нашу країну.

 

Йому не залишили іншого вибору. Тому я вірю, що українці проснуться і відкриють очі на те, що зараз відбувається в нашій країні», – зазначив він.

Джерело: «Конкурент»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень