Ближче вибори – летять голови? Президент звільнив керівника райдержадміністрації на Рівненщині

А він дякує

Голова Володимирецької райдержадмінсітрації Володимир Хоружий повідомив у Фейсбук про своє звільнення з посади:

Володимир Хоружий 4 хв. · Сьогодні, 29 серпня 2018 року, Президент України підписав розпорядження про моє звільнення.

 

Від себе хочу подякувати пану Президенту Петро Порошенко за надану можливість очолити районну адміністрацію в особливий час змін та реформ. В свою чергу дякую Олексій Муляренко за довіру, терпіння, підтримку та професійні поради щодо виконання обовязків. Щиро вдячний народному депутату Василь Яніцький, який робив, робить і буде робити все для розвитку Володимиреччини, сприяючи у всьому керівнику місцевої адміністрації. 

 

Особлива подяка Yurii Antoniuk та всім депутатам районної ради, що вірили і підтримували! Дууууже вдячний колективу райдержадміністрації та керівникам структурних підрозділів, без вас неможливо було якісно та вчасно виконувати доручення та мати хороші результати та показники нашого району на рівні області. Окремо вдячний коханій дружині Larisa Khoruzha, своїй сім'ї, які весь час мене підтримують, вибачте мої любі, що мало часу приділяв вам! Але це не кінець!!! Життя продовжується! До нових зустрічей! Слава Україні!!!

У розпорядженні Президента написано, що Володимира Хоружого звільнили "за поданою ним заявою". Втім, сам голова райдержадміністрації виданню "Рівне вечірнє" повідомив, що бажання звільнятися не мав, і пояснив:

Рівненська ОДА зробила подання на звільнення. Причин такого рішення я не знаю. Після розмов з керівництвом вирішив написати заяву за згодою сторін.

Тепер Володимир Хоружий збирається відпочити і, нарешті, приділити увагу тим, на кого за останні три роки часу не вистачало.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень