Голодранці і руський мир: кадирівці не змогли запустити вкрадену в Україні техніку

Її виявили на полях біля Грозного

Російські окупанти в Запорізькій області вкрали сільськогосподарську техніку John Deere.

Пізніше викрадене майно «спливло» на агрофірмі, пов'язаній з главою Чечні Рамзаном Кадировим.

Як повідомляється у матеріалі  Дзеркала тижня, йдеться про один з найгучніших мародерських злочинів, що стався у Мелітополі.

«Визволителі» з виставкового майданчика компанії «Агротек-Інвест», офіційного дилера виробника сільгосптехніки компанії John Deere (США) в Україні, викрали три нові комбайни, трактор, три сівалки загальною вартістю 1,5 млн євро, а також 20 тонн фірмових мастил.

Компанії вдалося вирахувати, куди росіяни вивезли денацифіковувати вкрадену техніку. Завдяки встановленим на техніці системам «маячків», фахівці встановили, що наразі техніка знаходиться у Чечні, в селищі Закан-Юрт неподалік Грозного.

В Telegram-каналах повідомляють, що кадирівці не можуть скористатися технікою, бо її використання дистанційно заблоковане.

Селище відоме тим, що це рідне село глави уряду Чечні Мусліма Хучієва та його брата Тамєрлана Хучієва, який очолює адміністрацію району.

Останній відомий також тим, що 11 років був виконавчим директором «фонду Ахмата Кадирова» (організація імені батька Рамзана Кадирова).

В коментарях до повідомлення українці називають російську армію голодранцями, мародерами, «низькими крадіями», ворюгами….

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень