Голлівудський актор зібрався в політику

Двейн Джонсон не виключає можливості балотуватися в президенти США

47-річний актор Двейн «Скеля» Джонсон не виключає, що після закінчення кар'єри в Голлівуді він подасться в політику і навіть коли-небудь побореться за президентське крісло. Про це він розповів журналістам Vanity Fair.

«Я не виключаю такої можливості. Це був би чудовий шанс допомогти людям, так що все можливо. Минулі вибори показали, що статися може все, що завгодно», - сказав Джонсон.

Відзначимо, що думки про зміну професійної діяльності у 44-річного екс-рестлера присутні вже давно. Раніше він говорив, що ідея стати губернатором або президентом США дуже приваблива, оскільки кар'єра в політиці - реальна можливість позитивно вплинути на життя багатьох людей.

Зрозуміло, Джонсон не стане «першопрохідцем» серед голлівудських зірок і професійних спортсменів - багато хто з них сьогодні займають високі державні пости. Так, наприклад, зірка «Термінатора», актор і культурист Арнольд Шварценеггер, був губернатором штату Каліфорнія з 2003 по 2011 рік, професійний борець і актор Джессі Вентура був обраний губернатором штату Міннесота в 1999 році, а Рональд Рейган, в минулому актор і телеведучий, пройшов шлях від губернатора Каліфорнії до президента США. Раніше про можливу політичну кар'єру і навіть про боротьбу за президентську посаду заявляли Вілл Сміт, Рон Перлман, Кріс Рок і Каньє Вест.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень