Гола правда: Яку частину тіла ви миєте в душі першою, така ви і людина

Дізнайтеся про себе більше

Фото - depositphotos.
Фото - depositphotos.

Частина тіла, яку ви першою намилюєте в душі, має важливе значення для характеристики вашої особистості.

Виберіть один з варіантів:

  • голова;
  • груди;
  • пахви;
  • обличчя;
  • плечі;
  • інше.

Голова

Ви – артистична особистість, любите мріяти і літати в хмарах. Вам часто не вистачає наполегливості, але водночас ви можете досягти того, чого не можуть інші. Гроші – не найголовніше у вашому житті, а от дружба – навпаки, дуже важлива. Ви чудовий коханець (коханка), тому що завжди відкриті новому і прагнете незвичних відчуттів.

Груди

Вас можна назвати практичною людиною. Ви дуже прямолінійні та цінуєте зручність. Ви ненавидите, коли вас відволікають від справ та коли люди не розділяють вашу точку зору. Ви хороший коханець (коханка), любите експерименти.

Пахви

Ви – надійна, працьовита людина, а також цілком приземлена натура, в хорошому сенсі цього слова. Ви часто прагнете допомогти іншим, але не завжди відчуваєте нещирість, тому можете втрапити в пастку тих, хто захоче скористатися вашою добротою. Ви досить посередній коханець (коханка), тож вам варто внести трохи різноманітності в ваше сексуальне життя.

Обличчя

Ви підете багато на що, аби досягти багатства. Чесність і гідність при цьому відходять на другий план. У друзі ви вибираєте «корисних» людей, а життя для вас – смуга перешкод, яку треба подолати. Ви – посередній коханець (коханка), тому що занадто захоплені отриманням задоволення, а не тим, як доставити його.

Плечі

Ви часто не отримуєте те, до чого прагнете, і можете відчувати себе нещасливими. Ви вважаєте, що не дуже симпатичні людям,  прагнете проводити час на самоті. Часто ви шукаєте розраду в азартних іграх чи алкоголі. Гроші та влада важливі для вас, але удача часто підводить. Коханець (коханка) з вас такий собі, тож вам буде складно знайти партнера по життю.

Інше

Ви миєте спершу ноги, руки, або «цікаві місця»? У вас є внутрішня сила, але людям буває дуже складно її роздивитися. Ви цікава особистість з дуже небагатьма недоліками. Ви – посередній коханець (коханка), який має багато різних фантазій, але вам не вистачає сміливості, щоб їх реалізувати.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень