Глава МОЗ пригрозив головлікарям лікарень

Держава зробила все можливе, щоб лікарі отримали гроші, а головні лікарі – ні (с)

Медпрацівникам повинні наприкінці місяця почати виплачувати надбавки, але необхідні дані подали тільки близько половини лікарень, пише Корреспондент.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов пригрозив медикам лікарень, через дії яких багато лікарів, за його словами, можуть вчасно не отримати надбавки, які починають виплачувати з вересня.

Ці доплати застосовуються для всіх без винятку медичних працівників. В кінці вересня або в перших числах жовтня, коли вони отримують заробітну плату за вересень, вони повинні отримати цю доплату, - сказав він.

Міністр розповів, що з 11 вересня Нацслужба здоров'я почала приймати заявки від лікарень, де вказано штатний розклад. Потім укладаються договори і працівникам медустанов перераховуються гроші.

Станом на вечір 22 вересня лише 784 установи майже з 1600 подали ці заявки на отримання заробітної плати. Наголошую, щоб скласти цю заявку, потрібно максимум 15-20 хвилин часу. Держава зробила все від себе можливе, щоб люди отримали гроші, - говорить Степанов.

Раніше Степанов повідомив, що в наступному році зарплати лікарям повинні зрости до 22-25 тисяч гривень, а медсестрам - 17-18 тисяч.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень