ГІМН – «ВЕРЕСУ»! «ВЕРЕС» – ЧЕМПІОН!

Феноменальна Перемога + потужний варіант гімну НК «Верес» від Рівненських рокерів.

Обігравши херсонський Кристал (2:0) та дочекавшись осічок конкурентів, рівненський Верес достроково, за тур до завершення, забезпечив собі друге місце у другій лізі.

Це феноменальний успіх і величезна перемога усіх, хто вболівав за «Верес», усіх, хто його підтримував; усіх, хто за нього грав, усіх, хто його тренував, але

У першу чергу

Це феноменальна перемога Олексія Хахльова – справжнього архітектора Проекту «Народний клуб «Верес», який довів усім, що

Неможливого – немає!

Уявіть тільки: рік тому, «Вереса» ще, фактично, не було. Ніхто не вірив, що команда зможе навіть заявитися у Другу лігу чемпіонату України.

А сьогодні (27 травня 2016р.) «Верес» святкує перемогу над «Кристалом» і...

ВИХІД У ПЕРШУ ЛІГУ!

Як пише «Спортарена»

За певних обставин Верес міг достроково оформити срібні медалі й пряме підвищення у класі за існуючим регламентом – задля цього варто було почекати синхронних осічок конкурентів, а також, ясна річ, самим обіграти Кристал.

І «Верес» здобув перемогу!

А конкуренти нашого клубу втратили очки: «Буковина» зіграла в суху нічию з «Кремнем» у себе вдома, а «Інгулець» поступився «Арсеналу» з Києва – 1:3.

Таким чином, «Верес» забронював за собою другу сходинку та путівку до Першої ліги. ПЕРЕМОГА!

Президент Народного Клубу "Верес" (Рівне) Олексій Хахльов привітав головного тренера, футболістів та усіх вболівальників команди із виходом до Першої ліги.

- Важко знайти потрібні слова, щоб описати усю цю неймовірну радість. Це свято футболу, це перемога усіх, хто допомагав нам, хто вірив у Народний Клуб "Верес" і перемога тих, хто не вірив. Обіцяю, що НК "Верес" і надалі усіх дивуватиме і дивуватиме приємно! Усе тільки починається!

Ми не знаємо, чи можна знайти необхідні слова, але «Радіо Трек» отримав запис Гімну НК «ВЕРЕС» від «Індюк Рекордз» (Льоха Казанцев).

Вочевидь, це допоки лише одна із конкурсних робіт, але … З нагоди свята...

Слова Тарас Тирак, музика  Віталій Салімон та Сергій Коробко, вокал Володимир Кардаш

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень