Гидке каченя: як «Міс Україна» виглядала у дитинстві й чи була пластика (ФОТО)

Українці критикують Аню за «нестандартну» красу

Після перемоги в конкурсі краси «Міс Україна Всесвіт-2021» Анна Неплях зіткнулася з хвилею хейту і критики. Українці не погодилися з вибором журі та розкритикували дівчину за неідеальні параметри і «нестандартну» красу.

Крім того, Неплях звинуватили в тому, що вона не володіє українською мовою. Анна моментально відреагувала на цю заяву.

Переможниця записала Інстаграм-історію державною мовою, пояснивши, чому вона не спілкується в повсякденному житті українською.

Втомившись від критики, Анна вирішила поділитися у своєму блозі дитячими фотографіями і знімками батьків, щоб довести, що вона не вдавалася до послуг пластичних хірургів.

Взагалі у мене дуже гарні батьки. У кого ж я така «перекроєна», - зіронізувала Неплях, показавши фото родини.

Ця дівчинка тоді не знала, що стане переможницею конкурсу «Міс Україна», але вже відчувала, що вона особлива і їй так подобається все гарне, - підписала своє дитяче фото дівчина. На архівному знімку маленька Аня позує в білій сукні біля прикрашеної ялинки.

А ще вона була завжди життєрадісною і усміхалася, навіть коли не було зубів, - пожартувала учасниця «Холостяка» над знімком з пухнастим улюбленцем.

Останнє фото в стилі Каті Пушкарьової Неплях підписала так:

Рубрика: вона ніколи не стане королевою краси.

Анна у соціальних мережах завжди транслювала думку, що потрібно вірити в себе, не звертати увагу на необґрунтовану критику і досягати поставлених цілей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень