«Геть звідси, український розбійнику!» Як на варшавському вокзалі ображали чоловіка(ВІДЕО)

І поплатилися роботою

Нещодавно у мережі з’явилося відео, на якому видно, як охоронці вокзалу Варшава Центральна у польській столиці нецензурно ображають пасажира.

Геть звідси, український розбійнику, зараз тебе звідси викину, - ось що почув на свою адресу молодий білорус, який їхав у відпустку.

Жертвою відверто хамської поведінки та ксенофобських висловлювань став 25-річний білорус. Він зробив зауваження охоронцям, які силоміць витягували з вокзалу бездомного чоловіка. Коли ті почули східний акцент, то були впевнені, що хлопець з України.

Насправді ж молодий чоловік не українець, а білорус, і має польське громадянство. Він живе у Варшаві та веде свій бізнес – має власний перукарський салон.

 

На відео видно, що охоронці звертаються до білоруса по-хамськи й на «ти», нецензурно висловлюються. Обох охоронців вже звільнили з роботи, а польська залізниця вияснятиме ситуацію з компанією, де вони працювали.

 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень