Героїня фейку про розп'ятого хлопчика розповіла про цькування та життя в Росії (ВІДЕО)

Каже, що в Росії її не сприймають за людину

Галина Пишняк, яка поширила фейк про «розп'ятого хлопчика» на Донбасі у 2014 році, зараз шкодує про те, що говорила про цю вигадану історію.

У сюжеті для Fake News, вона зізналася, що після цього інциденту для неї все обернулося в гіршу сторону.

Історію з хлопчиком в ростовському таборі (для біженців – Ред.) знали ще до мене. Неправда? Нехай буде неправда. Я не хочу нічого говорити. Кожен має право на свою думку.

 

Хто бачив, хто там був – той знає. Навіть мої сусіди говорили: «Ти – єдина, хто не побоялася сказати правду». Ніхто не скаже правду, люди бояться", – розповідала вона.

При цьому вона визнала, що після цього фейку на неї та її сім'ю почалося цькування.

Я шкодую, що розповіла про цю історію, тому що вона обернулася в гіршу сторону. Якби я знала, що це так негативно вплине на мою сім'ю, я б була як інші люди: «Я нічого не бачу, я нічого не знаю». Мене дуже цькували, було цькування дітей, – говорила Пишняк.

Вона також розповіла, що її чоловік колись працював в уже розформованому спецпідрозділі МВС «Беркут», а потім перейшов на бік терористів «Л/ДНР».

Потім всі ці дурниці (Євромайдан – Ред.) трапилися, він пішов в ополчення – він сам зі Слов'янська. Я допомагала хлопцям ліками, продуктами, одягом – за це потрапила в «Миротворець».

Сама я з Західної України. Майже всі мої родичі там, я не спілкуюся з ними, – повідомила Пишняк.

Крім того, вона сказала, що з 2019 року отримали з чоловіком громадянство Росії.

Загалом у Росії люди погано ставляться, коли дізнаються що ми – біженці. Не сприймають нас за людей. Кажуть: «Вали в свою Україну, тебе тут ніхто не чекав». Кажуть: "Україна – це ворог, а ти – Україна, – скаржилася жінка.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень