Гасити пожежі на Рівненському сміттєзвалищі можна було б швидше

Якби тут вчасно добудували водогін

Водогін має йти по периметру сміттєзвалища і на ньому має бути шість додаткових пожежних гідрантів. Адже, окрім зволоження сміття, як передбачено технологією, основна функція водопроводу - це гасіння пожеж. 

Будують його з 2017 року. На завершення робіт щороку бракувало грошей. Адже депутатам міськради щоразу, коли поставало питання про фінансування водопроводу, видавалося це питання не дуже важливим. Врешті, на останній сесії міськради, каже директор Комунального автотранспортного підприємства 1728 Ростислав Кралюк, дали всю необхідну суму на добудову  – 2 мільйони 144 тисячі. Тому зможуть завершити роботи:

10 липня підрядник, що в нас там працює, має отримати трансформатор для того, щоб у нас була там електрика. Відповідно, щоб ми могли задіювати і наші свердловини, і наш водогін для гасіння пожеж.

 

10 липня отримають - будуть проводити монтаж. Обіцяють протягом місяця закінчити.

За словами Ростислава Кралюка, передбачено, що на полігоні будуть дві ємності з водою по 50 кубометрів кожна. Також тут вже побудована насосна станція, щоб воду добувати.

Поки власний водогін не працює, для гасіння пожеж на полігоні використовують воду зі свердловини сміттєсортувального заводу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень