ЄВРО-2020: Гасло «Героям слава!» на формі української збірної ЗАКРИЮТЬ

Ще й перевірятимуть перед кожним матчем…

Вчора ввечері президент УАФ (Українська асоціація футболу) Андрій Павелко написав про «переможний компроміс з УЄФА». Мовляв, гасло «Героям слава!» на формі національної збірної дозволили залишити.

Воно то так, але це гасло закриють ось такою наліпкою чи нашивкою з зображенням мапи України:

Павелко називає це «ще одним елементом» і згадує про це лише в третьому пункті свого допису у фейсбуці, ще й пише досить завуальовано:

На внутрішній стороні футболок буде додано ще один елемент. Це затверджена вранці Виконкомом УАФ велика емблема національних збірних з мапою України, Тризубом та ЩЕ ОДНИМ написом «Слава Україні». Гасло «Героям Слава!» буде розміщене за мапою, у центрі обрисів кордонів єдиної України, і вірю, що воно стане справжнім оберегом для наших хлопців.

Павелко також називає закрите гасло «Героям слава!» талісманом, мовляв, ніхто не побачить, але ми то будемо знати:

Такий унікальний дизайн форми матимуть виключно наші гравці на Євро-2020. Сподіваюся, що цей емоційно заряджений національним духом талісман стане для синьо-жовтих запорукою відважної боротьби на полі.

Але мало того, що гасло «Героям слава!» закриють «ще одним елементом»… Перед кожним матчем делегат УЄФА перевірятиме всі футболки збірної України, щоб напис не було видно.

Андрій Павелко про це чомусь не написав ????

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень