Психолог називає пози, які допомагають відчувати себе більш впевненим

Емі Кадді заявила, що мова тіла здатна формувати особистість

Досліджуючи поведінку, пози та жести успішних людей, Кадді з'ясувала, що розташування рук, ніг і тіла може вплинути на самосприйняття.

П'ять найкращих прийомів мови тіла для підвищення впевненості у собі виглядають так:

1. Покладіть руки на стіл і трохи нахиліться вперед. Така поза показує, що людина займає панівне становище в ситуації і тримає все під контролем. Ця хитрість дозволяє ефективніше проводити збори на роботі та здійснювати успішні угоди.

2. Покладіть ноги на стіл, руки закиньте за голову і нахиліться назад. У такій позі найкраще просувати свої ідеї. Цей прийом змушує колег думати, що людина повністю впевнена в безпрограшності своєї задумки.

3. Широко розставте ноги й підніміть руки вгору, розкинувши їх у формі букви V. Цю позу корисно приймати перед співбесідою під час прийому на роботу. Вдома, у ліфті, дорогою до офісу зупиняйтеся і утримуйте таке розміщення ніг і рук протягом двох хвилин. Поза розслаблює людину і дає їй установку на успіх.

4. Тримайте коліна нарізно, руку покладіть на спинку стільця і трохи відкиньтеся назад. Така поза ідеальна для проходження співбесіди, бо свідчить про впевненість кандидата на посаду, про те, що йому комфортно перебувати в нових умовах.

5. Наберіть повні груди повітря, покладіть руки на боки, ноги розставте на ширину плечей. Цей прийом мови тіла корисно використовувати під час розмови з босом. Така поза свідчить про те, що людина нічим не стурбована й перебуває у гарному настрої.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень