Гаррісон Форд знову зіграє Індіану Джонса

П’ята частина франшизи вийде на екрани влітку 2019 року

Попри чутки про те, що Гаррісон Форд більше не повернеться до ролі Індіани Джонса, з’явилася офіційна інформація, що актор ще зіграє культового персонажа. П’ята частина фільму має вийти в липні 2019 року, режисером знову буде Стівен Спілберг. На момент виходу стрічки Гаррісону Форду буде вже 77 років.

Повідомляється, що Спілберг залучить до роботи Джорджа Лукаса, який і вигадав Індіану Джонса. Представники студії Disney офіційно оголосили дату виходу картини в прокат (19 липня 2019 року) і заявили, що вони з нетерпінням чекають повернення легендарного героя.

Сюжет нової частини про пригоди культового археолога поки тримається в секреті, проте шанувальники саги вже радіють від того, що роль Джонса виконає знову Гаррісон Форд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень