Гарна ідея для заробітку – Дівам, помилки у роботі – Близнятам: гороскоп на 23 квітня

А ще будуть хороші новини

ОВНИ

Цього дня навколо на роботі буде багато метушні. Не потрапляйте у цю пастку – чітко займайтеся своїм.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете почуватися впевнено у будь-якій ситуації. Якщо не перейдете межі дозволеного, то цей день будете згадувати довго та з задоволенням.

БЛИЗНЯТА

Можливі помилки у роботі. Також зросте ризик конфліктів. Зорі радять уникати зайвих навантажень, приводів для роздратування та небезпечних ситуацій.

РАКИ

Цей день підкаже вам нові ідеї. Можлива несподівана звістка від друга або давнього знайомого. Зараз вам не варто поспішати з переходом від слів до дії, бо потрібно добре все обміркувати.

ЛЕВИ

Ви виходите на рівну дорогу: ваше становище покращиться, сили буде більше, а кілька проблем вирішаться на вашу користь.

ДІВИ

Вам може прийти хороша ідея для заробітку. А ось вдома спробуйте інакше подивитися на свої стосунки з дітьми або на плани, пов'язані з їхнім вихованням.

ТЕРЕЗИ

Вас чекають обнадійливі новини та оригінальні пропозиції. Можливі знайомства з новими шанувальниками чи майбутніми діловими партнерами.

СКОРПІОНИ

Цього дня можливі різні нестандартні ситуації, однак зорі радять не панікувати, а спершу добре розібратися в суті проблеми. Поради близьких людей теж будуть доречними.

СТРІЛЬЦІ

Вас чекають якісь гарні новини здалеку. Можуть з'явитися перспективи, пов’язані з навчанням чи роботою.

КОЗОРОГИ

Вас може спантеличити якась ситуація, пов’язана з кимось із близьких. Не давайте волю емоціям і не нервуйте.

ВОДОЛІЇ

Вам варто прислухатися до слів коханих і рідних. Будь-які пропозиції заслуговують вашої уваги, але давати імпульсивну відповідь нерозумно.

РИБИ

Новини, які ви отримаєте цього дня, змусять вас інакше поглянути на звичні речі. На вас справлять сильне враження навіть дрібниці.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень