Гармонія в особистому житті — Тельцям, дивовижна харизма — Левам: гороскоп на 19 жовтня

Кар’єрні можливості — Козорогам

Овен

Цей місяць принесе вам нові можливості. Ваша енергія буде на піку, тож використовуйте її для реалізації своїх амбіцій. Будьте сміливими в прийнятті рішень!

Телець

Зірки обіцяють період гармонії в особистому житті. Непередбачені радощі можуть прийти з боку близьких. Не бійтеся відкритися новим відчуттям.

Близнюки

Ваша креативність розцвітає. Використовуйте цей час для самовираження: займіться мистецтвом або навчанням. Нові знайомства принесуть цікаві ідеї.

Рак

Цей місяць спонукатиме вас до самоаналізу. Прислухайтеся до своїх почуттів, адже вони можуть розкрити нові горизонти у стосунках і кар'єрі.

Лев

Ваша харизма сяятиме, як ніколи! Виступайте на сцені життя, беручи на себе лідерство у проєктах і подіях. Друзі підтримають вас у всіх починаннях.

Діва

Сприятливий час для наведення порядку у всіх сферах життя. Займіться плануванням і реалізацією своїх мрій. Це також гарний час для здоров'я!

Терези

Ваша здатність до дипломатії принесе мир у відносини. Підтримуйте гармонію з близькими будьте відкритими до нових знайомств.

Скорпіон

Час зануритися в емоції. Це може бути непросто, але розуміння своїх почуттів відкриє нові шляхи в стосунках. Будьте чесними з собою.

Стрілець

Ваша допитливість зросте, що спонукатиме до нових знань і досліджень. Ставте запитання, і світ відкриє вам нові горизонти.

Козоріг

Цей день принесе можливості для кар'єрного росту. Використовуйте свій практичний підхід для досягнення цілей. Співпраця з колегами буде ключовою.

Водолій

Ваші ідеї знайдуть відгук в оточення. Не бійтеся ділитися своїми думками, адже це може привести до захопливих  проєктів і змін.

Риби

Дозвольте своїй уяві вести вас. Це чудовий час для творчості та медитації. Прислухайтеся до своєї інтуїції – вона вас не підведе.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, таро, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень