Футболісти пропустили 37 голів від страху заразитися коронавірусом (ВІДЕО)

Якби не зіграли – заплатили б штраф

Команда з 11-го за силою дивізіону чемпіонату Німеччини "Ріпдорф-Мольцен II" програла суперникам з "СВ Хольденштедт" з рахунком 0:37 через страх заразитися коронавірусом.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на dailymail.co.uk, перед грою стало відомо, що один з гравців "Хольденштедта" контактував з хворою людиною. Всі гравці цієї команди перед грою здали тести на COVID-19, які показали негативний результат. Однак "Ріпдорф" це не влаштувало, адже суперники не пройшли двотижневу ізоляцію.

Команда вимагала скасувати гру, однак місцева футбольна влада постановила, що основні склади можуть відкласти гру, але дублюючі повинні грати.

"Ріпдорфу" необхідно було або виходити на поле, або заплатити штраф у розмірі 200 євро.

"Ріпдорф" вийшов у складі семи осіб, які, до того ж, дотримувалися двометрової дистанції з суперниками протягом всієї гри.

Фактично гравці просто стояли на полі, що і призвело до розгромної поразки. Однак президент клубу Патрік Рістоу висловив вдячність цим семи гравцям, інакше клубу загрожував би штраф у розмірі 200 євро, а це для нього - великі гроші.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень