Футболісти Квасилова перемогли в матчі першої ліги

У черговому турі першості Рівненського району з футболу серед команд першої ліги переміг ФК «ЛМЗ-Квасилів»

Матч відбувся у неділю, 30 вересня, у Кустині, де ФК «ЛМЗ-Квасилів» переміг місцеву «Вікторію» з рахунком 3:0. Ця перемога стала для квасилівчан шостою поспіль у першості. Причому в усіх своїх опонентів «червоно-жовті» вигравали з великим рахунком, повідомляє місцевий сайт «Інший Квасилів».

Вже після першого тайму матчу в Кустині квасилівчани були попереду – 2:0. Рахунок забитим м’ячам у грі відкрив Ігор Ошманін, а подвоїв його – Роман Мельниченко. Після перерви футболісти ФК «ЛМЗ-Квасилів» продовжили домінувати на полі і забили ще один гол. Його автором став Олександр Наливайко.

Щоправда, перемога в Кустині не дозволила квасилівчанам повернути собі лідерство в групі «Б». Як і раніше, команда на 2 очки відстає від білокриницького «Інтеркарсу». Тож, швидше за все, ці команди лише в останньому турі в очному протистоянні визначать переможця групи.

Результати інших матчів 16 туру: «Легіон» (Такури) – «Олімпік» (Олександрія) – 0:1, ФК «Колоденка» – «Альянс» (Біла Криниця) – 1:1, «Інтеркарс» (Біла Криниця) – ФК «Житин» (Малий Житин) – 3:0 (технічна поразка).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень