Футболіст з Сарненщини зіграв у найвищому дивізіоні Франції

І це великий день для нього

20-річний нападник Микола Кухаревич, уродженець села Удрицьк Сарненського району на Рівненщині, дебютував у найвищому футбольному дивізіоні Франції Ліга 1. Він підписав контракт з клубом "Труа«, у уперше вийшов на полу 7 серпня у матчі проти »ПСЖ", - повідомляє Суспільне.

Тренер випустив гравця на поле за десять хвилин до закінчення поєдинку, Кухаревич за цей час зміг завдати удар головою у бік воріт суперника після подачі з кутового. Його удар блокував гравець «ПСЖ».

У підсумку «Труа» програв «ПСЖ» з рахунком 1:2. Однак для Миколи цей день став великим днем, про що він написав у своєму Instagram.

Микола Кухаревич підписав контракт з клубом «Труа» на п'ять років. Футболом він почав займатися у Дубровиці, звідки у 13 років перейшов до футбольної школи луцької «Волині». У 19 років Кухаревич став гравцем львівського клубу Української прем’єр-ліги «Рух», за який в минулому сезоні провів 18 матчів, забивши 2 голи. Крім того, в минулому сезоні Микола зіграв п'ять поєдинків за молодіжну збірну України, в яких забив 3 голи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень