«Ніщо не об‘єднує так українців, як футбол», - рівняни про матч Україна-Хорватія

Мешканці Рівненщини активно обговорюють вчорашню гру збірних України та Хорватії

Відбірковий матч на Чемпіонат з футболу 2018 року закінчився вчора поразкою збірної України: 2:0.

Як на це реагували рівняни у соцмережі Фейсбук, можна почитати тут:

Sviatoslav Dubov.9 год · Ну програли наші, ну чесно ж все. Зате зберегли нам нерви на 2 матчі, бо все одно б не вийшли. А якщо б вийшли, то не пустили б їх у Росію. А якщо б пустили, то там опозорились би точно. Нам таке треба? Давайте вболівати за ісландців і самі знаєте проти кого на ЧС-2018.

Володимир Карпати Кличуть Грати і програвати можна по-різному. Шеву ГЕТЬ! ГАНЬБА!!!

Sviatoslav Dubov не думаю, що там проблема в тренері...такі у нас гравці - посередні, але вважають себе богами футболу, ну і вболівальники від них очікують більше, ніж вони можуть зробити

Galina Zakatsura Здається, таких емоційний матчів нашої збірної я ще не бачила.

Олександр Гладунов 10 год · Шева виконав свою патріотичну місію. Не допустив ганебної поіздки збірної в Москву. Респект. Нє, тренер він... ну, не будемо про це... а от як для політика, то після провалу з проектом "я маю мрію" - це вже крок вперед... Кличко не відчуває подих у спину?

Фото Олексія Бухала

Andrey Shmelev От не знаю, це у вас іронія, чи ні? :) Бо я маю сумнів, що справа у Шеві, а не в хорватах. Але у будь-якому разі добре, що ми врятувалися від цієї ганьби.

Володимир Ковальчук 11 год · Бездарна гра від збірної України! #Шевченка у відставку!

Олексій Кривошеєв У відставку ВСІХ українських політиків!!! Зараз поясню чому. І чому вважаю, що у такій грі не має вини тренера.
Чим Ісландія і Хорватія футбольніші? У Хорватії футбол - мало не національна релігія. Дві професійні ліги по 16 команд. Десятки стадіонів і критих футбольних спортзалів. 
В Ісландії 576 ліцензованих тренерів категорії А (в Україні трохи більше сотні). 17 великих штучних полів, 7 великих штучних футбольних манежів з підігрівом для заняття футболом зимою. 130 спеціалізованих футбольних спортзалів з малими і середніми полями. Відбір потенційних гравців в національну збірну починається з 14 років. 
А тепер увага: населення Хорватії - 4,3 мільйона, а Ісландії - 340 тисяч. 
Чи ви думаєте футболісти ростуть на городі самі по собі? Як результат, ми даємо український паспорт Марлосу, замість збудувати нормальні стадіони в кожному райцентрі, оплатити навчання тренерам ДЮСШ і дати їм нормальну зарплату.
П.С. Для розуміння і порівняння. Рівненщина це 1,2 мільйони населення. У нас жодного стадіону придатного для прем’єр-ліги, жодного штучного поля, жодного футбольного критого спортзалу і аж цілих ДВА тренери з ліцензією А. Порівняйте з вище написаним про Хорватію і Ісландію

Олексій Бухало 9 год · Ніщо не об‘єднує так українців, як футбол. Нехай ми не виграли, але майже 70 тисяч тут і декілька мільйонів біля телевізорів вболівали за себе, свою націю, майбутнє.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень