«Фу! Уходи!» Лукашенка віч-на-віч попустили працівники заводу (ВІДЕО)

Він образився і розізлився

Працівники МЗКТ, які зібралися на площі на території підприємства, чекали обіцяного спілкування з президентом.

Лукашенко прилетів на вертольоті та поспілкувався з робочими в цехах і вийшов до людей на вулиці. Його зустріли криками «Уходи!». Про це повідомляє «ТUT.by».

Далі в.о. президента Білорусі вийшов на вулиці та почав спілкуватися з іншими працівниками:

Лукашенко: Ви говорите про несправедливі вибори та хочете провести справедливі?

Люди: Так!

Лукашенко:  Відповідаю вам на це питання. Ми провели вибори. Поки ви мене не вб'єте, інших виборів не буде. Ніколи ви від мене не дочекаєтеся, щоб я під тиском щось зробив. - Їх (виборів. - Прим.) Не буде. Тому що не буде ні МЗКТ, ні МАЗа, ні БелАЗ, за пів року ми знищимо все.

Лукашенко сказав, що зараз ведеться робота над варіантами зміни Конституції країни, які передбачають перерозподіл владних повноважень.

Лукашенко: Не можна цю Конституцію віддавати незрозуміло кому. Тому що буде біда.

Він запевнив, що готовий в цьому плані поділитися президентськими повноваженнями: «Але не під тиском і не через вулицю».

Спілкування в цехах

 

Під час спілкування з робітниками в цехах Лукашенко висловився про заклики до страйків на підприємствах, передає пресслужба президента.

Йому доповіли, що в цілому заводи працюють.

Лукашенко: Я знаю, попри те, що деякі бродять. Ну, 150 на якомусь підприємстві, навіть 200 осіб погоду не роблять, (та заводах у Білорусі страйкують, як правило, тисячами. – прим.) по-перше. По-друге, треба розуміти, що «поганий» президент тримав зайву чисельність працівників, щоб людей не викидали на вулицю. Виходити потрібно з цього. Хто хоче працювати, хай працює. Не хочуть працювати, що ж, ми їх не змушуватимемо, - сказав Лукашенко.

Лукашенко: «Ви - суб'єкти економічної діяльності, економіки. Там, куди ви кинулися, інші закони. Щоб потім не було боляче», - попередив він. – «Якщо хтось не хоче працювати і хоче піти, ніхто нікого не буде гнобити, будь ласка, ворота відчинені».

Під час його промови народ вигукував «Уходи» та «Фу». Лукашенко в кінці ображено сказав: «Дякую, я сказав усе! Можете кричати «Уходи!»

І зійшов зі сцени.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень