Фруктові дерева заважають роботі комунальників у Рівному (ФОТО)

А ще – безвідповідальні водії

Працівники Рівненського ШЕУ поскаржилися на безвідповідальних водіїв та дерева, які заважають їхній роботі:

Вкотре наголошуємо, що ефективна робота техніки можлива лише при безперешкодному русі, але як показано на фотоматеріалах, не всі водії та користувачі земельних ділянок можуть це зрозуміти.

Так, лише на ділянці вулиці Дубенської (від вул. О. Теліги до вул. Луцької) трактор із візочком для обробки тротуарів сіллю був вимушений пропускати ділянки, де були безвідповідально залишені авто, які тим самим унеможливили проїзд техніки та обробку площ, на яких, відповідно, може утворитись ожеледиця.

Крім того, особливу увагу комунальники звернули на дерева, які також заважають працювати спецтехніці:

Окрема тема - це фруктові дерева, які ростуть на ділянках, але крони виступають на тротуар та своїм гіллям пошкоджують техніку, - йдеться у повідомленні.

До слова, дорожники спрацювали на випередження: у суботу ввечері вони обробили протиожеледними засобами основні площі зони обслуговування, що дозволило запобігти виникненню у місті критичної ситуації.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень