Французький голкіпер головою з 16 метрів забив «найгірший автогол в історії» (ВІДЕО)

Після матчу фанати в Twitter влаштували справжню вакханалію, зацькувавши голкіпера

Французький голкіпер люксембурзької команди «F91 Дюделанж» Дідьє Деспре відзначився неймовірним автоголом проти «Сент-Патрікс Атлетік» з Ірландії.

24-річний воротар молодіжної збірної Франції примудрився відправити м'яч у свої ворота ударом головою з лінії штрафного майданчика.

Програючи 0:1 господарі кинулися атакувати і змусили помилитися Дідьє. На 21-й хвилині після рикошету м'яч полетів у бік воріт «Дюделанжа».

Воротар неправильно оцінив траєкторію круглого снаряда та спробував його вибити головою. Але замість того, щоб вирушити далеко в поле, шкіряна сфера по-зрадницькому полетіла назад точно в сітку.

Ця помилка не стала критичною в матчі, оскільки форвард гостей Оґе-Сітсе ван Лінґен зробив хет-трик, що дозволило «Дюделанжу» виграти 3:2 і вийти в наступний раунд.

Але після матчу фанати в Twitter влаштували справжню вакханалію, зацькувавши голкіпера-невдаху, передає The Sun. Один із користувачів назвав забитий м'яч «найгіршим автоголом в історії».

У той час як другий стверджував, що цей гол увійшов до «п'ятірки найкращих автоголів за всю історію». Третій написав у Твіттері: «Радій, що це сталося, поки я ще живий».

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень