Фотохудожник з Рівного здобув найвищу міжнародну нагороду (ФОТО)

Вперше за 16 років нагорода залишилася у рідному місті

Вперше за 16 років проведення фотоконкурсів у Рівному та за час участі конкурсантів з 86 країн світу Олександр Шахманцір - фотохудожник-аматор, вперше в історії Рівного став переможцем міжнародного Гран Прі.

Йому вручили найвищу нагороду - Кубок «Муза фотографа» в авторському виконанні скульптора Леоніда Гринбокого в бурштиновому оздобленні.

Олександр Шахманцір з нагородою у руках. За його спиною - його робота "За вікном", яка й принесла фотомитцю перемогу

Завдяки роботам Олександра Шахманціра, вперше висока міжнародна відзнака залишиться у Рівному. До цього часу Гран Прі мандрували у різні країни та лише в поодинокі міста України.

- Моя основна робота вимагає високої концентрації уваги, зосередження та фізичної сили. За фахом я зварювальник. Фотомистецтво стало моїм хобі, яке допомагає бачити красу у повсякденності та не дає притупитися почуттям, - поділився Олександр Шахманцір.

Медалі та дипломи переможцям вручали нагороди на 10-му ювілейному Кубку Рівного з фотомистецтва, до 30-ї річниці Незалежності України та Дня міста Рівне.

Презентація виставки проходить у виставковій залі міського будинку культури.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень