Фотогурток «Лілея» запрошує школярів на святкування Дня Валентина

Під час зустрічі відбудеться нагородження переможців фотоконкурсу

У поніделок, 13 лютого, фотогурток «Лілея» запрошує школярів віком від 12 до 18 років, які цікавляться фотосправою, взяти участь у святкуванні «Дня Валентина» в підлітковому клубі «Молодіжний центр». 

У програмі заходу - нагородження переможців фотоконкурсу «Зимові барви 2016-2017», перегляд фото та спілкування з рівненським фотомитцем, заслуженим фотохудожником Міжнародної фотофедерації, призером багатьох міжнародних фотосалонів - Олегом Жиліним (фотоклуб «Час», член НСФХУ, EFIAP).

Фотомайстер розповість про творчі шляхи та покаже свої кращі фото, які займали призові місця в конкурсних фотовиставках. Наприкінці заходу - солодкий стіл та фотосесія. 

Захід відбудеться 13 лютого о 16:15 за адресою: Соборна,14-А в приміщенні «Молодіжного центру». (будинок, де розташоване кафе «СІЕСТА», вхід з двору біля 2-го підїзду). Керівник гуртка зустрічатиме усіх біля кафе о 16:15. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень