Forbes назвав найбільш високооплачуваних зірок

Джордж Клуні на другому місці

Видання Forbes, яке регулярно підраховує доходи знаменитостей, склало список найбільш високооплачуваних зірок 2018 року. Уточнюється, що в рейтингу враховувався сумарний прибуток кожної зірки в період з 1 червня 2017 по 1 червня 2018 року - до вирахування податків. На першому місці опинився американський боксер Флойд Мейвезер, якому вдалося заробити 285 млн доларів.

На другому місці - актор Джордж Клуні, якого нещодавно збила машина, з прибутком 239 млн, на третьому - молодша з клану Дженнер-Кардаш’ян - Кайлі (166,5 млн). У п'ятірці найбагатших опинилися також Двейн Джонсон, який заробив124 млн доларів. Що ж стосується музичної індустрії, то в категорії сольних виконавців лідерує Ед Ширан, він заробив 110 мільйонів доларів. Найприбутковішими групами виявилися «U2» і «Coldplay» з доходами у 118 і 115 млн доларів відповідно.

Forbes зазначає, що за минулий рік представники розважальної індустрії в сумі заробили 6,3 млрд доларів - це на 22% більше аналогічного показника торік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень