Суд щодо бурштинових родовищ Рівненщини не відбувся

Бо один суддя відпочиває, а інший захворів

На розгляд справ про передачу бурштинових земель приватним фірмам не прийшли судді. Засідання мали відбутися сьогодні, о 12:15 та 12:30 в приміщенні окружного Адміністративного суду Рівненської області. Позивачами є дві пов’язані між собою фірми: «Амбер Майнінг Компані» та «Інвестнерудпром». Що це за фірми, хто їхні власники і на які ділянки претендують - сайт Радіо Трек писав у публікації  У Рівному судитимуться за бурштинові родовища Вони позиваються до Державної служби геології та надр України. Якщо рішення феміди схилиться в сторону фірм, то вони отримають право добувати бурштин у Рівненській області.

Проте судді Андрій Сало та Юрій Гломб не з’явились, адже Сало - у відпустці, а Гломб - тна лікарняному.

На роботі їх не буде з 11 до 13 січня. Без їхньої присутності розгляд справи неможливий, адже цим повинна займатись колегія суддів.

Нагадаємо, на останньому засіданні Рівненської обласної ради чотирьом приватним фірмам рада не надала спецдозвіл на геологічне вивчення бурштинових родовищ на території Рівненської області. Тому установи вирішили добитися бажаного через суд. Двом фірмам окружний адміністративний суд задовольнив позови, а справи ще двох мали розглянути сьогодні.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень