Фінські бізнесмени у Рівному передаватимуть досвід з ризик-менеджменту

Для представників ділових кіл області відбудеться семінар «Нові підходи до ризик-менеджменту: погляд з боку фінського бізнесу»

Семінар проводитимуть представники фінських компанії «Orion Pharma» та «AON Ukraine». Приїде і Надзвичайний та Повноважний Посол Фінляндії в Україні Юха Віртанен.

 

-У ході семінару доповідачі поінформують про структуру й актуальні тенденції в економіці та зовнішній торгівлі, стан фінської економіки, вплив економічного уповільнення та санкції проти Росії, можливості для розвитку двосторонніх українсько-фінських відносин. Також говоритимуть про управління ризиками, страхове та перестрахове посередництво, управління людськими ресурсами.

 

Для участі у заході необхідно заповнити анкету і до 16.00 год. 17 листопада надіслати її на адресу управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Рівненської ОДА dice@rv.gov.ua.

Семінар відбудеться 18 листопада о 13.00 годині у Бізнес-центрі «Manhattan City Hall».

Довідково: Компанія «Orion Pharma» займається розробкою, виробництвом та просуванням на світові ринки готових лікарських продуктів, а також субстанцій для фармацевтичної індустрії.

Компанія «AON Ukraine» є провідним постачальником послуг у сфері управління ризиками, страховому та перестраховому посередництві і консультуванні з питань управління людськими ресурсами.

Захід організовує Посольство Фінляндії в Україні спільно з представництвом фінської компанії «Orion Pharma» та Рівненською облдержадміністрацією.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень