Фінансові успіхи – Левам, вибачення – Козорогам: гороскоп на 7 серпня

А Терезам допоможе інтуїція

ОВНИ

Вчіться правильно витрачати сили, інакше є серйозний ризик перевтоми. Вам хочеться швидше закінчити якийсь проєкт, тому ви готові працювати цілодобово, однак ваш організм до цього не надто готовий.

ТЕЛЬЦІ

Вам  пощастить у вирішенні матеріальних питань. Є можливість непогано заробити, якщо підійти до справи з розумом.

БЛИЗНЯТА

В особистому житті невдовзі відбудуться великі зміни. Нові контакти принесуть лише позитивні емоції. Але вони будуть нетривалими.

РАКИ

Прекрасний час для фінансового планування та капіталовкладення. Варто заздалегідь обміркувати всі «за» та «проти» й лише потім приймати важливе рішення.

ЛЕВИ

Проявіть наполегливість. Завдяки цьому у вас з’явиться можливість домогтися поставлених цілей. Цей день порадує фінансовими успіхами, все буде виходити легко.

ДІВИ

Будьте більш відкритими та налаштуйтеся на позитив. Тим більше, що цей день гарантовано позначиться якоюсь приємною подією.

ТЕРЕЗИ

Вас мучать сумніви та переживання. Поговоріть про це. Інтуїція теж допоможе розібратися у тому, що вас турбує.

СКОРПІОНИ

День підходить для розмови з партнером про подальший розвиток стосунків. Але головна умова – абсолютна щирість.

СТРІЛЬЦІ

Намагайтеся бути більш поблажливими до людей і не роздувайте конфліктних ситуацій. Присвятіть день рідним і близьким. Це вас заспокоїть.

КОЗОРОГИ

Вам вдасться налагодити контакти з особами, спілкування з якими ви постійно уникаєте. Час переступити через свою гордість і попросити вибачення.

ВОДОЛІЇ

Чекайте вигідних пропозицій. Вони стосуватимуться роботи. Можливо, вам запропонують змінити сферу діяльності.  

РИБИ

Вам пощастить втілити свої плани. Але тільки з допомогою близької людини. Також зробіть усе можливе, щоб віддати старі борги.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень