Фінансові надходження – Тельцям, унікальний шанс – Дівам: гороскоп на 4 липня

А Стрільцям важливо робити корисні справи

ОВНИ

Цього дня у вас буде можливість продемонструвати вміння керувати та згуртувати колектив. Якщо проявите себе зараз, то невдовзі можете розраховувати на кар'єрне зростання.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає легкий день, який варто провести з приємними людьми. Можливі фінансові надходження.

БЛИЗНЯТА

День підходить для будь-яких починань та для зміни діяльності. Змінюйте життя та змінюйтеся самі. Це сприятливий час для вирішення внутрішніх проблем і конфліктів.

РАКИ

Цього дня ви зможете дізнатися справжню ціну своїм здібностям і талантам, а також перевірите міцність своїх стосунків.

ЛЕВИ

Вам захочеться усамітнитися, адже відчуєте, що поряд з вами недостойні люди. Намагайтеся не надто захоплюватися, бо можна й справді залишитися зовсім одному.

ДІВИ

Можливі пропозиції, які круто змінять ваше життя, однак вам буде нелегко на це погодитися. Не впустіть свій шанс, бо другого доля може вам не дати.

ТЕРЕЗИ

Будьте обережні з грошима – є ймовірність обману. Перш ніж вкладати кошти, обов’язково порадьтеся з близькими.

СКОРПІОНИ

Ви будете легко піддаватися сумнівам і потребуватимете підтримки. Не соромтеся сказати прямо про свої почуття, інакше вас може затягнути депресія.

СТРІЛЬЦІ

Угоди, укладені в цей час, будуть вдалими та довготривалими. Ви повинні бути впевнені, що робота, яку ви виконуєте, приносить користь людям. Варто вам розчаруватися в ній і у вашому житті настануть важкі часи.

КОЗОРОГИ

Інтенсивні контакти та зустрічі – це те, чим буде наповнений ваш день. Серед них будуть і зустрічі особистого характеру, які вас потішать і наведуть на думки про нові стосунки.

ВОДОЛІЇ

У вас з'являться нові захоплення, нові знайомі та друзі. Ви будете цього дня дуже харизматичними.

РИБИ

Зорі будуть прихильними до тих, хто мислить неординарно. Той, хто не побоїться ризикнути й спробувати себе у новій ролі, досягне великого успіху.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень