Фінансове покращення – Скорпіонам, серйозні зміни на роботі – Рибам: гороскоп на 23 лютого

А Тельці сіятимуть інтригу

ОВНИ

Цього дня ви можете почати велику справу у новій для вас сфері. Вчіться і шліфуйте свою майстерність, саме це принесе успіх.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ви будете намагнічені особливим зарядом і вже у самій вашій появі буде якась інтрига. Не зловживайте цим.

БЛИЗНЯТА

Ваші ідеї та думки будуть глобальними. Ви зможете добре орієнтуватися в будь-якій ситуації, але можете впустити деталі, тому зорі радять бути максимально уважними.

РАКИ

Нові плани можуть отримати підтримку впливових осіб. Можлива зміна місця роботи. Легковажність зараз є неприпустимою, в тому числі й фінансова.

ЛЕВИ

Цього дня посилиться інтуїція та творчий потенціал. Сни можуть бути пророчими. А ще ви повинні раз і назавжди зрозуміти, що без певного ризику успіху вам не досягти.

ДІВИ

Брак послідовності, особливо у другій половині дня, може призвести до серйозних проблем як у особистих взаєминах, так і в кар'єрі. Намагайтеся усі важливі питання вирішити зранку.

ТЕРЕЗИ

Ваш оптимізм допоможе впоратися з будь-якими проблемами. Не скупіться на добрі справи і не соромтеся своїх почуттів.

СКОРПІОНИ

Цього дня є шанс піднятися кар’єрними сходами. Завдяки відповідальності та творчому підходу до справи, вдасться зміцнити свій авторитет, покращити відносини з керівництвом та зміцнити фінансове становище. 

СТРІЛЬЦІ

Не виключено, що доведеться доводити свій професіоналізм. Але домашні турботи можуть відволікати вас від службових обов'язків, тому домовтеся з близькими, щоб вони звільнили вас від господарського клопоту.

КОЗОРОГИ

Ділові люди матимуть можливості для розкрутки своєї справи та зміцнення зв'язків із перспективними партнерами. Рекомендується зайнятися здоров'ям – зараз найбільш підходящий для цього час.

ВОДОЛІЇ

У вас може виникнути бажання реорганізувати свій побут. Вдалий час для вирішення господарських питань, ремонту та облаштування житла. Сила волі, терпіння та витримка допоможуть залагодити багато особистих проблем.

РИБИ

На роботі можуть статися кардинальні зміни. Не виключений перехід на нове місце роботи з вільним графіком та вищою оплатою. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень