Феріде через 35 років: як зараз виглядає зірка серіалу «Корольок – пташка співоча» (ФОТО)

Актрисі Айдан Шенер невдовзі виповниться 58

Айдан Шенер в ролі Феріде

25 років тому, у 1986-му, на екрани вийшов турецький серіал «Корольок – пташка співоча», який зробив молоду актрису Айдан Шенер відомою у всьому світі. На той момент їй було 23 роки, однак новачком у світі шоу-бізнесу дівчина не була – ще у 18 років вона виграла конкурс «Міс Туреччина» і представляла свою країну на конкурсі «Міс Світу 1981». Згодом працювала моделлю.

Фото: instagram.com/aydannsener

Айдан Шенер досі знімається в кіно й на телебаченні, грає в театрі, однак її найзірковішою роллю, безумовно, залишається Феріде. На час зйомок серіалу «Корольок – пташка співоча» актриса була заміжня за гравцем збірної Туреччини з футболу Айханом Акбіном. Втім, через ревнощі чоловіка шлюб протримався всього 5 років. Критичний момент настав, коли Айхан подарував дружині на день народження паранджу. У пари залишилася спільна дочка – Еджен, зараз їй 32 роки і вона, як і мама, знімається в кіно. Еджен живе з матір’ю у Стамбулі на великій віллі з садом, де компанію їм складають понад 20 котів і 4 собаки.

Донька Айдан Шенер – Еджен

Не можна не відзначити, що виглядає Айдан Шенер приголомшливо. Її секрет – здоровий сон, здорове харчування і різноманітні косметологічні процедури.

Фото: instagram.com/aydannsener

До речі, актриса зберегла дуже теплі стосунки зі своїм партнером по серіалу – Кенан Калав зіграв її нареченого Кямрана. Бачаться вони нечасто, адже чоловік більшість часу живе в Іспанії, де займається ресторанним бізнесом. Втім, каже Айдан, зідзвонюються вони постійно.

Кенан Калав – тоді і зараз (з Айдан Шенер)

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень