Фасади будинків у центрі Рівного будуть типовими (ФОТО/ВІДЕО)

Йдеться про вулиці Міцкевича, Директорії та проспекту Миру

У Рівному взялися за упорядкування фасадів багатоповерхівок. Проекти кількох будинків розробили фахівці управління містобудування і архітектури і погодили на засіданнях архітектурно-містобудівної ради. Здебільшого це стосується перших поверхів, які часто використовують під комерційну діяльність.

Тож тепер, до прикладу, якщо підприємець захоче облаштувати своє приміщення чи вхід до нього, архітектори запропонують проект у цілісному ансамблі у комплексі з усім будинком, пояснює заступник міського голови Віталій Герман:

І вже коли архітектор розробив, а на засіданні архітектурно-містобудівної ради його погодили, цей фасад. Він у нас зберігається у паперовому та в  електронному вигляді. І вже коли хтось інший, власник якоїсь квартири чи нежитлового приміщення захоче провести його реконструкцію. Чи ОСББ захоче провести утеплення багатоквартирного будинку, зараз по програмі співфінансування з міського бюджету, тоді вже буде готове рішення, і вони знатимуть як його робити, - каже Віталій Герман.  

Пропозиції уже затвердили для кількох будинків на вулиці Міцкевича і на проспекті Миру. А от проект щодо фасадів будинків на вулиці Директорії повернули на доопрацювання. 

Як відбувалося засідання містобудівної ради, де обговорювали питання фасадів на вулиці Міцкевича, Директорії та проспекті Миру, можете побачити тут.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень