Facebook створить телепорт

Прилад імітуватиме ще й реальне навколишнє середовище

Майк Шропфер, головний технічний директор Facebook, каже, що в компанії замислилися про створення телепорту.

Як повідомляє Business Insider, у Facebook хочуть створити пристрій-телепорт, що дозволить бути у будь-якому бажаному місці, незважаючи на географічні кордони. Про це пише "Українська правда. Життя".

Заради досягнення мети компанія має намір удосконалити шолом віртуальної реальності Oculus. Шропфер зазначив, що Oculus дасть можливість людині обдурити свої почуття - імітувати світ навколо себе в режимі реального часу і дати можливість створювати образи в 3D.

Компанія перебуває на ранніх стадіях розробки інструментів.

Наразі Facebook працює над усуненням трьох проблем, які роблять віртуальну реальність "нереальною". Зокрема, необхідно зробити так, щоб користувач міг бачити самого себе у віртуальній реальності, наприклад свої руки, а також інших людей.

Так, контрольні сенсори для Oculus, які в компанії планують випустити у другому кварталі наступного року, зможуть аналізувати руки користувача, аби була можливість взаємодіяти з об'єктами у віртуальному світі. Крім того, камера аналізуватиме рухи обличчя.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень